Cart 0 349 kr.

Skægpleje sæt

Nhordic
Nhordic, skægpleje, tilbud

Vi har gjort det simpelt at få styr på skægget! herunder ser du en række af vores mest populære skægpleje sæts. Hvis du ikke kan finde en pakke, som passer til dit behov, så kan du selv samle din egen pakke og opnå samme rabat.

Spar med
vores pakker

spar op til 36% med vores skægpleje sæts

Standard Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat┃spar 18%

Ultra Pakken

795 kr.

509 kr.

Samlerabat┃spar 36%

Skægolie Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat┃spar 18%

Premium Pakken

477 kr.

349 kr.

Samlerabat┃spar 26%

Premium skægolie Pakken

477 kr.

349 kr.

Samlerabat┃spar 26%

Skægbalm Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat┃spar 18%

Spar op til 36% med

Vores pakker

Saml din
egen pakke

Spar op til 36% ved at samle din egen pakke.

Skægolie - The Original

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægbalm - The Original

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægshampoo - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Toilettaske

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægolie - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægbalm - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægbørste & skægkam

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Saml din

Egen pakke

Saml mere, Spar mere

Spar op til 36% ved at samle din egen pakke.

Se vores udvalg af

Populære gaveæsker

Skægpleje gaveræsker

Mangler du gaven til manden som har alt?

Kender du en som trænger til at få styr på skægget, så har vi gaven til ham lige her!.. Vi har samlet en række populære pakker, som alle indeholder de bedste produkter, til at få det perfekte skæg.

Alle vores gaveæsker, kommer leveret med et sæt skægbørste og skægkam, samt en gratis gaveæske, så skal du blot pakke den ind.

Standard Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 26%

477 kr.

349 kr.

Ultra Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 38%

954 kr.

589 kr.

Premium Skægolie Pakken - Gaveæske

Samlerabat┃spar 32%

636 kr.

429 kr.

Premium Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 32%

636 kr.

429 kr.

Skægolie Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 26%

477 kr.

349 kr.

Skægbalm Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 26%

477 kr.

349 kr.

Dansk
skægpleje sæt

Herunder kan du læse alt du bør vide om produkterne i vores skægpleje sæts.
Alle vores skægpleje produkter er fyldt med naturlige ingredienser, så du kan vide dig sikker på, at dit skæg altid får den bedste pleje.

Go' læselyst!

Det vigtigste redskab til et sundt og velplejet skæg, er efter vores mening skægolien, da den bidrager til at holde hud og skæg sundt, så du undgår kløe, rødme og skæl i skægget. Nhordic skægolie er fremstillet af en lang række naturlige veganske ingredienser, så dit skæg ikke bliver udsat for udnødige tilsætninger. Vores skægolie er fremstillet af tykke veganske olier, som gør skægolien tykkere end andre på markedet, hvilket har den positive effekt, at du behøver mindre mængder skægolie ved hvert brug, som derved forlænger din skægolies levetid.

Nhordic skægolie bekæmper irritation i skægget, ved at pleje huden under, som mange mænd oplever tørre ud når de forsøger at gro et stort og flot skæg. Skægolien efterlader huden blød og fugtig, så dit skæg har de bedste foranstaltninger for at gro sig stort og sundt.

Nhordic skægolie findes i 2 forskellige dufte. Skægolie – The Original, som har en forfriskende duft af havsalt og citron. Skægolie – Fireman Fresh, som er inspireret af den danske natur.

Vores skægolie er fremstillet i genanvendelige plastflasker med trykpumpe, så du nemt kan få den ønskede mængde skægolie ud af flasken. Skægolien findes i 60 ml., som afhængig af skæglængde holder mellem 2-6 måneder ved daglig  brug

Vigtigste egenskaber fra Nhordic skægolie
– Fjerner kløe, rødme og skæl.
– Giver skægget næring, så det kan gro sig sundt og stærkt.
– Efterlader skægget velduftende.
– Fyldt med naturlige veganske ingredienser.

Det er ikke alle, som kender til skægbalm / skægbalsam, hvilket er forståeligt nok, da den ikke har fået nær så meget opmærksomhed som skægolien, men den er mindst lige så vigtig et redskab til det perfekte skæg. Nhordic skægbalm er specielt udviklet til at pleje selve skægget, hvorimod skægolien er udviklet til at pleje huden under skægget.

Nhordic skægbalm indeholder en lang række naturlige ingredienser, såsom Sheasmør og Bivoks, som bidrager til at give skægget fylde, samt genvinde kontrollen over skægget, så du kan slippe for de irreterende strittende hår, som mange mænd oplever når skægget når en længde over 2 cm.
Vores skægbalm minder lidt om en skægvoks blot mildere, men med endnu flere nærende egenskaber, som bidrager til at holde skægget sundt og blødt.

Nhordic skægbalm findes i 2 dufte. Skægbalm – The Original, som har en frisk duft af havsalt og citron. Skægbalm – Fireman Fresh, som er inspireret af den danske natur.

Vores skægbalm fåes i 75 ml., som afhængig af skæglængde holder mellem 2-6 måneder ved daglig brug.

Vi har valgt at udvikle vores skægbalms med Sheasmør, da det anses for at være en ‘Superfood‘, som har utrolige mange fantastiske egenskaber.
3 vigtige egenskaber fra sheasmør:
1. Udøver ‘damage control’ mod tør hud & skæg.
2. Rig på essentielle fedtsyrer.
3. Styrker huden & skæggets egen beskyttende barriere.

Dit skæg bliver udsat for lidt af hvert i løbet af dagen, derefter er det vigtigt at du husker at rense det, da det ellers kan medføre skæl og anden irritation i skægget. Grundet dit skæg bliver udsat for så meget i løbet af dagen, kræver dit skæg ekstra pleje, derfor har vi udviklet en skægshampoo, som skåner skægget og fastholder de naturlige olier, samt renser og fjerner de mange bakterier dit skæg har samlet i gennem dagen.

Nhordic skægshampoo er vegansk og fri for SLE & SLES.
Den kommer i 150 ml., og efterlader skægget velduftende efter brug. Vi anbefaler at du benytter skægolie efter brugen af skægshampoo, så dit skæg får den bedst mulige pleje.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hvorfor bør bruge skægshampoo til dit skæg, frem for en almindelig shampoo, så læs vores ultimative skæg guide, hvor du kan læse ALT, der er værd at vide om skægpleje.

Nhordic skægbørste er udviklet med vildsvinehår, som skåner skægget grundet de bløde, men samtidig faste hår. Skægbørsten har lang en levetid og efterlader altid skægget velredt, så du undgår et pjusket skæg. Nhordic skægkam er lille, men effektiv! Skægkammen er specielt god til at finpudse overskægget.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om vores skægbørste, samt hvordan du forlænger levetiden på børsten, ved at rense den, så led vores ultimative skæg guide.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Tilbage til forsiden

Din kurv
Fri fragt fra 399 kr. 🚚
349 kr.Du spare 27%