0
Skægtrends 2020

Bliv inspireret af danske

Skægstil & Trends

Vi har samlet en række skægstile, som du kan bruge som inspiration til, hvordan du skal style og forme dit skæg.

Go' læselyst!

Skægstubbe

Korte skægstubbe er en meget populær skægstil, som formentlig er den nemmeste skægstil at vedligeholde, og kan opnås af næsten alle mænd.
Selvom den formentlig er den nemmeste skægstil at vedligeholde, så betyder det bestemt ikke at den skal undervurderes! Korte skægstubbe kan gøre vidunder for dit ansigt og i vores mening give dig et mere maskulint look.

Hvad kræver det så for at vedligeholde sådan en skægstil?
Mange mænd oplever, at deres skæg klør de første uger de forsøger at gro det ud, og derfor giver de op inden de når den ønskede længde. Vi anbefaler derfor, at du bruger en skægolie, som giver næring til huden under skægget. Skægolien er med til at fjerne kløe, rødme og skæl i skægget.

Skægstubbe - skægstil
Fuldskæg

Fuldskæg

Vores favorit her hos Nhordic er og forbliver fuldskægget. Skægstilen kræver en del vedligeholdelse og pleje, men er efter vores mening det hele værd!
Inden du bevæger dig ud i at gro et fuldskæg, så er der nogle få ting du skal være opmærksom på, som kan gøre rejsen lidt nemmere.

Nummer 1: Hav tålmodighed! Rom blev ikke bygget på en dag, og det bliver dit skæg heller ikke. Det kommer formentlig til at tage lang tid, før du når den ønskede skæglængde, men derfor bør du nyde rejsen dertil.

Nummer 2: Husk at brug de nødvendige redskaber for at pleje skægget, her mener vi naturligvis skægpleje.
Du kan ikke gå galt med en lækker naturlig skægolie, som giver den nødvendige næring til huden under skægget, så du kan gro tykke & stærke skæghår.

Glem ikke skægbalmen!
Tro os når vi siger, at den bliver din nye bedste ven! Når dit skæg bliver 2-3 centimeter langt, så har du brug for noget som kan tæmme det, og det kan en skægbalm.
I korte træk så er en skægbalm en mild voks, som hjælper dig med at fjerne strittende hår, og så giver den fylde i skægget, så det kommer til at se mere tykt og lækkert ud, hvilket kan være rigtig brugbart, når man forsøger at gro et flot og fyldigt fuldskæg.

Nummer 3: Rens dit skæg! Du kan måske ikke se det, men dit skæg er fyldt med bakterier og derfor bør du bruge en skægshampoo 1-2 gange i ugen, så du kan få fjernet dem.

Van Dyke Beard

Van Dyke skægstilen er opkaldt efter den kendte maler ‘Anthony Van Dyck, som levede i det 17 århundrede. Dette er en af de mere simple skægstile at gro og vedligeholde selv, vi anbefaler dog at du besøger en barbershop og for at få formen udarbejdet 100%, hvorefter du selv kan vedligeholde stilen selv.

Du bør være opmærksom på at denne skægstil kræver at du benytter skægvoks eller skægbalm, for at holde formen pæn, hvis ikke dette bliver gjort, så vil dit skæg hurtigt fremstå pjusket og usoigneret.
Du bør naturligvis også anvende skægolie dagligt, for at sikre dit skæg de bedste forudsætninger, for at gro sig stærke og tykke.
Skægolien bekæmper bl.a. også rødme og acne, hvilket er mere synligt ved denne skægtype, da man ikke har det tykke fuldskæg til at dække disse irritationer.

På billedet, ses en mere udvidet version af Van Dyke skægget, hvor der er udvidet med skæg langs kæbelinjen, som i nogle tilfælde kan være med til at ‘fuldende’ skægstilen.

Skægstil - Van Dyke Skæg
Skægstil - Mustache

Mustache

Det er desværre ikke alle, som kan gro et stort og fyldigt fuldskæg, men de fleste kan gro sig et flot Mustache, hvilket kan være særdeles flot, hvis man altså gør det ordneligt!

Det er heldigvis en af de mere simple skægstile, at vedligeholde og gro. Alt du skal gøre er blot at lade skægget på overlæben gro ud og efterfølgende trimme det til. Det er især vigtigt at du får trimmet skægget ved overlæbe linjen, så du undgår at håret blokere for din mund.

Du bør naturligvis bruge skægolie til dit mustache, for at sikre dine skæg hår gror sig stærke og tykke, samt fjerne den rødme og kløe, som kan forekomme.

Cirkel Skæg

En af de mere velkendte skægstile i Danmark er ‘cirkel skægget’, eller som nogle kalder det ‘Goatee’. Ligesom Mustachen, er den forholdsvis nem at vedligeholde selv, den kræver blot at du jævnligt trimmer kanterne til, så det ikke ser pjusket ud. Hvis du ønsker at gro et flot cirkel skæg, så anbefaler vi at du benytter en skægbalm, så du undgår strittende hår i skægget.

Skægstil

Udvalg af kendte skægstile

Der findes et bred udvalg af forskellige skægstile, men på billedet her, ses et bredt udvalg af de mest populære skægstile.

Stadig i tvivl?

Stadig i tvivl?

Skulle du stadig være i tvivl, så tøv endelig ikke med at skrive til os!
Vi besvarer alle dine spørgsmål hurtigst muligt og generelt inden for 1 time.

Se vores udvalg af

Populære pakker

Saml mere, Spar mere

Relaterede produkter

Danmarks bedst bedømte skægpleje producent

Over 250 femstjernet anmeldelser!

Spar 10% på din første ordre!

Bliv en del af fælleskabet

Vi lover, at vi ikke spammer dig med ubrugelige mails, du vil kun modtage guides, eksklusive rabatter, fun facts, tips & tricks!

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se alle vores guides