Skægtrends 2020

Bliv inspireret af danske

Skægstil & Trends

Vi har samlet en række danske skægtrends, som du kan bruge som inspiration til, hvordan du skal style og forme dit skæg.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål!

Go' læselyst!

Short Stubble

Korte skægstubbe er en meget populær skægstil, som formentlig er den nemmeste skægstil at vedligeholde, og kan opnås af næsten alle mænd.
Selvom den formentlig er den nemmeste skægstil at vedligeholde, så betyder det bestemt ikke at den skal undervurderes! Korte skægstubbe kan gøre vidunder for dit ansigt og i vores mening give dig et mere maskulint look.

Hvad kræver det så for at vedligeholde sådan en skægstil?
Mange mænd oplever, at deres skæg klør de første uger de forsøger at gro det ud, og derfor giver de op inden de når den ønskede længde. Vi anbefaler derfor, at du bruger en skægolie, som giver næring til huden under skægget.
Skægolien vil fjerne kløe, rødme og skæl i skægget.

Kort skæg
Fuldskæg

Full Beard

Vores favorit her hos Nhordic er og forbliver fuldskægget. Skægstilen kræver en del vedligeholdelse og pleje, men er efter vores mening det hele værd!
Inden du bevæger dig ud i at gro et fuldskæg, så er der nogle få ting du skal være opmærksom på, som kan gøre rejsen lidt nemmere.

Nummer 1: Hav tålmodighed! Rom blev ikke bygget på en dag, og det bliver dit skæg heller ikke. Det kommer formentlig til at tage lang tid, før du når den ønskede skæglængde, men derfor bør du nyde rejsen dertil.

Nummer 2: Husk at brug de nødvendige redskaber for at pleje skægget, her mener vi naturligvis skægpleje.
Du kan ikke gå galt med en lækker naturlig skægolie, som giver den nødvendige næring til huden under skægget, så du kan gro tykke & stærke skæghår.

Glem ikke skægbalmen!
Tro os når vi siger, at den bliver din nye bedste ven! Når dit skæg bliver 2-3 centimeter langt, så har du brug for noget som kan tæmme det, og det kan en skægbalm.
I korte træk så er en skægbalm en mild voks, som hjælper dig med at fjerne strittende hår, og så giver den fylde i skægget, så det kommer til at se mere tykt og lækkert ud.

Nummer 3: Rens dit skæg! Du kan måske ikke se det, men dit skæg er fyldt med bakterier og derfor bør du bruge en skægshampoo 1-2 gange i ugen, så du kan få fjernet dem.

Fuldskæg

Van Dyke Beard

Van Dyke skægstilen er opkaldt efter en maler, som levede i det 17 århundrede. Vi anbefaler at du besøger en barbershop, hvis du ønsker denne skægstil. For at vedligeholde skægstilen, så anbefaler vi at du bruger en skægolie og skægbalm, som bl.a. hjælper med at style skægget.

Få styr på skægget med

Vores pakker

Standard Pakken

Kun 199 kr.

Premium Pakken

Kun 249 kr.

Ultra Pakken

Kun 399 kr.

Skægolie Pakken

Kun 199 kr.

Standard pakken

Kun 199 kr.┃ SPAR 25%

Premium skægpleje pakke
Premium pakken

Kun 249 kr.┃ SPAR 40%

Ultra pakken

Kun 399 kr.┃ SPAR 42%

Få din prøvepakke
i dag!

Prøvepakken indeholder:

Skægolie 5 ml. – Fireman Fresh
Skægbalm 5 ml. – Fireman Fresh
Skægshampoo 5 ml. – Fireman Fresh
Skægolie 5 ml. – The Original
Skægbalm 5 ml. – The Original
Gratis skægbørste & skægkam

KUN 49,-

Fri fragt & Hurtig levering

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se alle vores guides

×

Kurv

SPAR 10%

På din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi lover ikke at spamme dig med ubrugelige mails!.. Du vil kun modtage eksklusive tilbud, konkurrencer og guides.