Skægtrends 2020

Bliv inspireret af danske

Skægstil & Trends

Vi har samlet en række danske skægtrends, som du kan bruge som inspiration til hvordan du skal style og forme dit skæg.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål!

Du kan fange os på Kundeservice@nhordic.dk eller Facebook & Instagram.

Go' læselyst!

Short Stubble

Kort skægstubbe er en meget populær skægstil, som formentlig er den nemmeste skægstil at vedligeholde og kan opnåes af næsten alle mænd.
Selvom den formentlig er den nemmeste skægstil at vedligeholde, så betyder det bestemt ikke at den skal undervurderes! Kort skægstubbe kan gøre vidunder for dit ansigt og i vores mening give dig et mere maskulint look.

Men hvad kræver det så for at vedligeholde sådan en skægstil?
Mange mænd oplever at deres skæg klør de første uger de forsøger at gro det ud, og derfor giver de op inden de når den ønskede længde! Derfor anbefaler vi at du bruger en skægolie, som giver næring til huden under skægget.
– Skægolien vil fjerne kløe, rødme og skæl i skægget.

Kort skæg
Fuldskæg

Full Beard

Vores favorit her hos Nhordic er og forbliver fuldskægget. Skægstilen kræver en del vedligeholdelse og pleje, men er efter vores mening det hele værd!

Inden du bevæger dig ud i at gro et fuldskæg, så er der nogle få ting du skal være opmærksom på, som kan gøre rejsen lidt nemmere.
Nummer 1: Hav tålmodighed!.. Rom blev ikke bygget på en dag og det bliver dit skæg heller ikke. Det kommer formentlig til at tage lang tid før du når den ønskede skæglængde, men derfor bør du nyde rejsen dertil.

Nummer 2: Husk at brug de nødvendige redskaber for at pleje skægget.. her mener vi naturligvis skægpleje.
Du kan ikke gå galt med en lækker naturlig skægolie, som giver den nødvendige næring til huden under skægget, så du kan gro tykke & stærke skæghår.

Glem ikke skægbalmen!
Tro os, når vi siger at den bliver din nye bedste ven!.. Når dit skæg bliver 2-3 centimeter langt, så har du brug for noget som kan tæmme det, og det kan en skægbalm.
I korte træk så er en skægbalm en mild voks, som hjælper dig med at fjerne strittende hår, og så giver den fylde i skægget så det kommer til at se mere tykt og lækkert ud.

Nummer 3: Rens dit skæg!.. Du kan måske ikke se det, men dit skæg er fyldt med bakterier og derfor bør du bruge en skægshampoo 1-2 gange i ugen, så du kan få fjernet dem.

Fuldskæg

Van Dyke Beard

Van Dyke skægstilen er opkaldt efter en maler, som levede i det 17 århundrede. Vi anbefaler at du besøger en barbershop, hvis du ønsker denne skægstil. For at vedligeholde skægstilen, så anbefaler vi at du bruger en skægolie og skægbalm, som bl.a. hjælper med at style skægget.

Få styr på skægget med

Vores pakker

Standard Pakken

Kun

Premium Pakken

Kun

Ultra Pakken

Kun

Skægolie Pakken

Kun

Standard pakken

Kun 199 kr.┃

Premium pakken

Kun 249 kr.┃

Ultra pakken

Kun 399 kr.┃

Kundeservice

Email:
Kundeservice@nhordic.dk
Skriv til os på Facebook
CVR: 38165348

Nhordic anerkender danske veteraner

Din kurv
×

Kurv