0

Hvem er
Nhordic?

Nhordic er en dansk virksomhed med passion for skægpleje.
Vi har udviklet en række skægpleje produkter fyldt med naturlige ingredienser.

Læs mere

Vi har en passion for skægpleje

Nhordic er en lille dansk virksomhed med passion for skæg. Vi har udviklet nogle unikke skægpleje produkter, som alle indeholder masser af naturlige ingredienser, såsom shea butter & mandel olie. Produkterne er beriget med Vitamin E, som er med til at holde huden og skægget sundt.

Vores rejse startede tilbage i 2017, hvor vi undrede os over det manglende udbud af kvalitets produkter til en fair pris. Vi mente ikke man nødvendigvis, behøvede at betale en formue for at få kvalitet. Derfor valgte vi at rejse Europa rundt, for at finde en leverandør, som kunne producere vores produkter i så høj en kvalitet, at selv de største skæg-entusiaster ville være tilfredse.

Uanset dit behov så har vi redskaberne så du kan pleje, style & gro et sundt og stærkt skæg.

Nhordic historie

Hvad er vores

Værdier

Her hos Nhordic tilstræber vi altid at tilbyde danmarks bedste skægpleje til fordelagtige priser. Vi har fjernet mellemhandleren, så du kan få skægpleje direkte fra producenten.

Vi ønsker altid at efterlever dine ønsker og forventninger, derfor er vi interesseret i at høre din mening, så har du produkter, guides eller andet du ønsker at se fra os, så skriv endelig!