Hvem er Nhordic?

Vi har en passion for skægpleje!

Nhordic er en lille dansk virksomhed med passion for skæg. Vi har udviklet nogle unikke skægpleje produkter, som alle indeholder masser af naturlige ingredienser, såsom shea butter & mandel olie. Produkterne er beriget med Vitamin E, som er med til at holde huden og skægget sundt.

Vores rejse startede tilbage i 2017, hvor vi undrede os over det manglende udbud af kvalitets produkter til en fair pris. Vi mente ikke man nødvendigvis, behøvede at betale en formue for at få kvalitet. Derfor valgte vi at rejse Europa rundt, for at finde en leverandør, som kunne producere vores produkter i så høj en kvalitet, at selv de største skæg-entusiaster ville være tilfredse.

Uanset dit behov så har vi redskaberne så du kan pleje, style & gro et sundt og stærkt skæg. Vi leverer det direkte hjem til dig, helt uden skjulte gebyrer og med fri fragt. Så du kan bare læne dig tilbage nyde den velduftende maskuline duft, mens dit skæg gror ud.

Skulle du have spørgsmål til dit abonnement, så kan du altid skrive til os på “Kundeservice@nhordic.dk” eller på Facebook.
Vi svarer altid samme dag.

Kundeservice

Email:
Kundeservice@nhordic.dk
Skriv til os på Facebook
CVR: 38165348

Nhordic anerkender danske veteraner

Luk menu
×
×

Kurv