Passion for skæg

FÅ STYR PÅ SKÆGGET I DAG

Nhordic er en nyopstartet dansk virksomhed, med et passion for skæg. Vi har udviklet tó unikke skægpleje produkter, som begge indeholder masser af naturlige ingredienser, såsom shea butter & mandel olie. Produkterne er beriget med Vitamin E, som er med til at holde huden og skægget sundt.

Vores rejse startede tilbage i 2017, hvor vi undrede os over det manglende udbud af kvalitets produkter til en fair pris. Vi mente ikke man nødvendigvis, behøvede at betale en formue for at få kvalitet. Derfor valgte vi at rejse verden rundt, for at finde en leverandør, som kunne producere vores produkter, i så høj en kvalitet, at selv de største skæg-entusiaster ville være tilfredse.

Vi har samlet tre forskellige abonnementer, så uanset om du har brug for olie, balm eller måske begge dele, så kan vi leveret det direkte hjem til dig, helt uden skjulte gebyrer og med fri fragt. Så du kan bare læne dig tilbage nyde den velduftende citrus, mens dit skæg gror ud.

Skulle du have spørgsmål til dit abonnement, så kan du altid skrive til os på “Kundeservice@nhordic.dk” eller på Facebook.
Vi svarer altid samme dag.

HVAD VENTER

DU PÅ?

Vi har gratis fragt

Vi har fyldt vores produkter med naturlige ingredienser,

så du kan pleje & style et sundt skæg.

Vi har gratis fragt & ingen binding

KUNDESERVICE

Email:
Kundeservice@nhordic.dk
Skriv til os på Facebook

FØLG OS

Nhordic anerkender danske veteraner

CVR: 38165348

© 2019 Nhordic.dk

Kundeservice

Email:
Kundeservice@nhordic.dk
Skriv til os på Facebook
CVR: 38165348

Nhordic anerkender danske veteraner

Luk menu
0
×

Kurv