Cart 0 kr.

DANSK

Skægbalm

Vi har udviklet tó unikke 75 ml. skægbalms fyldt med naturlige ingredienser, som er med til at fjerne strittende hår og give skægget fylde. Nhordic skægbalm fåes i tó forskellige dufte ‘The Original’ & ‘Fireman Fresh’.

Spar med
vores pakker

spar op til 36% med vores skægpleje sæts

Standard Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat┃spar 18%

Ultra Pakken

795 kr.

509 kr.

Samlerabat┃spar 36%

Skægolie Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat┃spar 18%

Premium Pakken

477 kr.

349 kr.

Samlerabat┃spar 26%

Premium skægolie Pakken

477 kr.

349 kr.

Samlerabat┃spar 26%

Skægbalm Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat┃spar 18%

Spar op til 36% med

Vores pakker

Saml din
egen pakke

Spar op til 36% ved at samle din egen pakke.

Skægolie - The Original

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægbalm - The Original

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægshampoo - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Toilettaske

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægolie - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægbalm - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Skægbørste & skægkam

159 kr.

Samlerabat┃spar op til 36%

Saml din

Egen pakke

Saml mere, Spar mere

Spar op til 36% ved at samle din egen pakke.

Se vores udvalg af

Populære gaveæsker

Skægpleje gaveræsker

Mangler du gaven til manden som har alt?

Kender du en som trænger til at få styr på skægget, så har vi gaven til ham lige her!.. Vi har samlet en række populære pakker, som alle indeholder de bedste produkter, til at få det perfekte skæg.

Alle vores gaveæsker, kommer leveret med et sæt skægbørste og skægkam, samt en gratis gaveæske, så skal du blot pakke den ind.

Standard Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 26%

477 kr.

349 kr.

Ultra Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 38%

954 kr.

589 kr.

Premium Skægolie Pakken - Gaveæske

Samlerabat┃spar 32%

636 kr.

429 kr.

Premium Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 32%

636 kr.

429 kr.

Skægolie Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 26%

477 kr.

349 kr.

Skægbalm Pakken -
Gaveæske

Samlerabat┃spar 26%

477 kr.

349 kr.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se hele shoppen

Skægbalm

Kunne du tænke dig at lære mere om skægolie, så læs med herunder, hvor du bl.a. kan læse hvorfor og hvordan du bruger skægolie, samt hvilke produkter, vi anbefaler du supplerer din skægpleje rutine med.

Go' læselyst!

Ikke alle kender til skægbalm/skægbalsam, hvilket er en skam, da det er en af de bedste redskaber til det perfekte skæg. Vi har udviklet vores skægbalms, til at fjerne strittende hår i skægget, så du kan genvinde kontrollen, samt bidrage til et mere fyldigt og velduftende skæg.
Vi har nøje udvalgte alle ingredienserne i vores skægbalms, så dit skæg ikke bliver udsat for unødvendige kemikaler. Vi har fyldt produkterne med bl.a. sheasmør, som er fyldt med F-vitamin, som er gør dit skæg dejlig blødt.
3 vigtige egenskaber fra sheasmør:
1. Udøver ‘damage control’ mod tør hud & skæg.
2. Rig på essentielle fedtsyrer.
3. Styrker huden & skæggets egen beskyttende barriere.

Udover sheasmør, så er alle vores skægbalms også fyldt med kokosolie, som betegnes som et ‘superfood’, hvilket bl.a. skyldes oliens mange fordelagtige egenskaber, såsom booste krop, hud og immunsystem. Men udover at være fantastisk for dit skæg, så har vi valgt at fylde vores skægbalms med kokosolie, grundet oliens inflammatoriske og antibakterielle virkning. Kokosolien er med til bl.a. at bekæmpe uren hud og akne, som ellers kan opstå i huden under skægget, hvis ikke den får den nødvendige næring.

Nhordic skægbalms kommer i 75 ml., hvilket afhængig af din skæglængde, vil holde mellem 2-6 måneder.

Vi har udviklet 2 unikke dufte til vores skægbalms, så du ikke blot få et velplejet skæg, men også velduftende. The Original har en lækker naturlig duft af havsalt & citron. Vores Fireman Fresh duft er inspireret af den danske natur.

Hvis du ønsker at vide skægbalm, så bør du læse vores skægbalm guide, som går i dybden med hvorfor & hvordan du bedst muligt bruge skægbalm.

Dit drømmeskæg venter dig lige rundt om hjørnet, og vi har skrevet et bredt udvalg af guides, så du har styr på alle tips & tricks, til at få det perfekte skæg. Vores guides er gennemtestet og skrevet i samarbejde med adskillige danske barbershops, som har givet deres input på de vigtigste ting at vide, hvis du ønsker dit et flot og fyldigt skæg.

Skægolie – Hvorfor & Hvordan?

I vores skægolie guide, lære vi dig alt om din skægolie, så du kan få et sundt og flot skæg, samt en uddybende forklaring af hvad de mange naturlige olier i Nhordic skægolie bidrager til. Hvis du er i tvivl om hvordan du bør bruge skægolie, så kan vi varmt anbefale vores skægolie guide, der giver vi dig en step by step forklaring af anvendelsen af skægolie.

Skægpleje Guide

Vi har skrevet den ultimative skægpleje guide, hvor vi går i dybden omkring alle de forskellige skægpleje produkter, du behøver for at få et flot og velplejet skæg.

Se alle vores skægpleje guides lige her.

Rabat på din skægbalm

Her hos Nhordic mener vi at alle fortjener et flot og fyldigt skæg, hvilket mange mænd desværre tror er dyrt og tidskrævende, men vi har gjort det simpelt at få styr på dit skæg. Vi har samlet et bredt udvalg af skægpleje pakker, som alle indeholder de bedste produkter til netop dit skæg. Skulle det ske, at du ikke kan finde en skægpleje pakke, som passer til dig og dit skæg, så frygt ej, fordi du kan skræddersy din helt egen pakke og spare op til 42%.

Leder du efter den perfekte gave til din far, søn eller ven, så tag et kig på vores skægpleje gaveæsker, som alle kommer med et gratis sæt skægbørste og skægkam, samt en flot gaveæske.

Saml mere, spar mere

1 produkt – 139 kr.
2 produkter – 239 kr. (14% rabat)
3 produkter – 319 kr. (23% rabat)
4 produkter – 379 kr. (31% rabat)
5 produkter – 439 kr. (36% rabat)

Når du samler din egen skægpleje pakke, så kan du naturligvis skræddersy den, så den passer perfekt til dig. Du kan vælge frit mellem alle vores produkter og opnå samme rabat.

Tilmeld dig Nhordic beard club’s nyhedsbrev og få 10% på din første ordre.

Din kurv
Fri fragt fra 399 kr. 🚚
Din kurv er tom.

Altid Fri Fragt & Hurtig Levering