0
Nhordic skægolie guide

Læs vores uddybende

Skægolie guide

Kunne du tænke dig et flot og fyldigt velplejet skæg, så læs med længere nede, her fortæller vi dig, hvorfor & hvordan du skal bruge skægolie, samt hvilke skægpleje produkter, du bør supplere din skægpleje rutine med, for at opnå dit drømmeskæg.

Go' læselyst!

Oplever du at dit skæg klør?

Oplever du at dit skæg klør?

Mange mænd oplever kløe, rødme eller skæl i skægget, uanset om det er kort eller langt. Vi ser desværre at mange af disse mænd opgiver drømmen om det perfekte skæg, grundet disse årsager, hvilket er en skam, da det er yderst simpelt at blive fri for disse irritationer.

Med en skægolie mindskes eller fjernes kløe, rødme og skæl i skægget, hvilket altsammen sker ved bl.a. at hindre udtørring i huden, som er den primære årsag til at kløe, rødme og skæl opstår. Disse irritationer i skægget forekommer ofte i begyndelsen af ens skægrejse, eller når vejret skifter, hvorved skægget har brug for ekstra næring og pleje, for at holde sig sundt. I modsætning til hvad mange mænd tror, så er skægoliens primære formål ikke at pleje selve skægget, men derimod huden under skægget, som kræver næring for at du kan gro sunde og stærke hår.

Der findes adskillige skægpleje produkter, som er specielt udviklet til at pleje skægget, vi giver dig vores bud på, hvad vi mener er de bedste til dit skæg længere nede i artiklen.

Skæl i skægget?

1. Huden under skægget har svært ved at ånde
Ofte opleves det at huden under skægget har svært ved at ånde og derved tørre ud, når du gror dig et skæg, du bør derfor altid give skæg og hud den nødvendige næring for at forhindre dette, kan gøres ved daglig brug af skægolie.

2. Hygiejne mæssige årsager
Det er yderst vigtigt at holde hygiejnen ved lige, da dit skæg samler støv, døde hudceller og madrester. Du bør derfor altid holde skægget og huden rent ved blandt andet, at vaske omhyggeligt og derved anbefales det også at du altid, bruger en skægshampoo. Årsagen til at du bør bruge en skægshampoo, frem for en almindelig shampoo, skyldes bl.a. at en skægshampoo, er mildere mod hårene og fasterholder mange af de naturlige olier i skægget.
– Ved brug af skægshampoo, bør du være opmærksom på at skægget kan føles tørt, især ved daglig brug. Derfor anbefaler vi at du bruger skægolie og skægbalm efter bad, for at give hud og skæg, den nødvendige pleje, for at det føles dejlig blødt.

3. Vejr skift
Kolde vejrforhold kan påvirke dit skæg og huden under, hvorved det opleves at huden hurtigere tørre ud, og derved kan kløe, rødme og skæl nemmere opstå. Det er derfor vigtigt, at du giver dit skæg ekstra pleje i de tider, hvor vejret skifter, det gør du ved daglig brug af skægolie.

Kunne du tænke dig at lære mere om hvorfor der forekommer skæl i skægget, samt hvordan du bedst muligt slipper for det, samt forebygger at det skulle komme igen, så læs vores uddybende guide. Læs med herunder, hvor vi lære dig hvordan du bør bruge skægolie.

Skægolie guide
Skægolie Guide - Nhordic

Hvordan & hvornår bruges skægolie?

Hvordan & hvornår bruges skægolie?

Vejen til et flot og velplejet skæg, starter med din morgenrutine, hvor vi anbefaler at du gør det til en del af din rutine at påføre skægolie, således har skægget og huden den nødvendige næring, for at gro sig sund og stærk igennem dagen. Hvis muligt, så anbefaler vi at du påfører skægolie lige efter et bad. Her er huden under skægget exfolieret, porerne er åbne og olierne kan dermed nemmere absorberes. For at opnå den maksimale pleje, bør du påføre skægolie igen om aftenen, evt. inden du går i seng, således har skægget de bedste foranstaltninger for at holde sig sundt. Hvis du oplever, at dit skæg klør eller føles tørt, så kan det anbefales, at bruge skægolie mere end de anbefalede 2 gange dagligt.

Påføring af skægolie er meget simpelt – du tilføjer den ønskede mængde i håndfladen, (vi anbefaler en lille mængde første gang, og derefter kan du justere, hvorvidt om du ønsker mere) massér skægolien gennem hænderne og derefter i skægget og skægroden. Det er vigtigt, at du kommer helt ind til huden, da den kræver næring for at du kan gro sunde og stærke hår.

Nhordic skægolie er fyldt med en lang række naturlige tykke olier, som gør skægolien fyldig og derved behøves en mindre mængde olie til påføringen i skægget, hvilket også gør at din skægolie holder længere.

Vi anbefaler, at du bruger en skægbørste og skægkam, da de hjælper med at fordele de naturlige olier, som du har i skægget, men også for at sikre, at skægget ikke ser pjusket ud.

Fordele ved skægolie

Fordele ved skægolie

Ved brug af skægolie, vil du opleve en øjeblikkelig virkning, hvorved dit skæg vil se mere vedligeholdt og sundt ud, især hvis du supplere din skægrutine, med brug af skægbørste og skægkam, vil du opleve skægget får et helt nyt og forbedret look. Du vil hurtig opleve at med et velplejet skæg, vil det se mere fyldigt ud, da du mindsker knækkede og krøllede hår i skægget. Skægolien bidrager bl.a. også til at give skægget et flot og glansfuldt look, samt fjerne splittede ender, som kan vokse sig sammen og derved gøre det til en kamp at redde skægget ud.

Læs med længere nede, hvor vi forklare dig, hvorfor vi mener du bør vælge Nhordic skægolie, frem for andre skægolier på markedet, samt hvilke skægpleje produkter, du bør supplere din skægpleje rutine med, for at opnå det perfekte skæg.

Hvorfor Nhordic skægolie?

Her hos Nhordic er vi under den overbevisning, at det vigtigste redskab til et sundt og flot skæg er skægolien, og vi mener derfor at alle mænd fortjener at prøve en kvalitetsfyldt dansk skægolie, hvilket vi har gjort til vores mission. Vi tilbyder derfor altid vores veganske skægolier til rimelige priser, så alle mænd kan få sit drømmeskæg.

Selvom vi har skruet prisen helt i bund på vores skægpleje, så kan du vide dig sikker på at vi altid fylder hver en flaske med kærlighed og kun de bedste ingredienser, så dit skæg får den bedst mulige pleje. Vi har nøje udvalgt alle ingredienserne i vores skægolie, såsom vinduekerneolie og mandelolie. Olien fra disse ingredienser bidrager bl.a. til at fugte dit skæg, samt fjerne kløe, rødme og skæl i skægget.
Nhordic skægolie kommer altid i 60 ml., hvilket afhængig af skæglængde holder mellem 2-6 måneder. Vi har valgt at fylde vores skægolie i genanvendlige plastikflasker med tryk pumper, så du nemt og hurtig kan få den ønskede mængde skægolie ud af flasken.
Nhordic skægolie findes i 2 forskellige unikke dufte: Skægolie – The Original som har en frisk duft af havsalt og citron. Skægolie – Fireman Fresh som er inspireret af den danske natur, med et skønt hint af appelsin og sort peber.

Vigtigste egenskaber fra Nhordic skægolie
– Blødgør dit skæg, samt fjerner kløe, rødme og skæl
– Giver skægget næring, så det kan gro sig sundt og stærkt.
– Giver skæg og hud fugt, så det nemmere kan ånde.
– Fyldt med naturlige veganske ingredienser, som efterlader skægget velduftende.

Supplerende produkter

Supplerende produkter

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige skægpleje produkter, derfor giver vi dig herunder vores bud på, hvad vi mener er de vigtigste produkter, for at du kan gro og pleje det perfekte skæg!

Hvis du har et skæg med en længde på 3 cm. eller mere anbefaler vi, at du anvender en skægbalm. Det er ikke sikkert du kender til skægbalm/skægbalsam, da den ikke har fået nær så meget opmærksomhed som skægolien, men den er mindst lige så vigtigt, hvis du ønsker et flot skæg. En skægbalm/skægbalsam, er i korte træk en mild udgave af en skægvoks. Den giver dig kontrollen over skægget og fjerner strittende hår i skægget, men fordelene stopper ikke der, Nhordic skægbalm bidrager også til et mere blødt og fyldigt skæg, hvilket skyldes de mange naturlige ingredienser i vores skægbalm, såsom sheasmør, som anses for at være et ‘superfood’, hvilket skyldes de mange fantastiske egenskaber som den bidrager med.

3 vigtige egenskaber fra sheasmør:
1. Fugter skægget, samt bekæmper tør hud.
2. Rig på essentielle fedtsyrer.
3. Styrker huden & skæggets egen beskyttende barriere.

Vidste du at dit skæg er fyldt med bakterier? Derfor bør du altid bruge skægshampoo 1-2 gange i ugen, for at holde skægget rent. Dit skæg kræver mere kærlighed end dit hår på hovedet, hvilket bl.a. skyldes de mange ting, som dit skæg bliver udsat for i løbet af dagen, såsom madrester, røg og snavs. Derfor anbefaler vi at du benytter en skægshampoo, som er specielt udviklet til at skåne skægget, samt fastholde de naturlige olier. Vi har udviklet en skægshampoo, som gør netop dette, samt efterlader skægget velduftende.
– Vores skægshampoo er SLE & SLES fri, samt 100% vegansk.

Hvis du kunne tænke dig yderligere information om hvorfor du bør anvende skægshampoo, frem for en almindelig shampoo, kan vi anbefale vores skægshampoo guide, som giver en uddybende forklaring på alt du bør vide om skægshampoo.

Få styr på
skægget i dag!

Bliv fri for kløe, rødme og skæl

Skægolie - The Original

159 kr.

Samlerabat spar op til 38%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Skægolie - The Neutral

159 kr.

Samlerabat spar op til 38%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Premium skægolie Pakken

477 kr.

349 kr.

Samlerabat spar 26%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Ultra Pakken

954 kr.

589 kr.

Samlerabat spar 38%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Skægolie - Fireman Fresh

159 kr.

Samlerabat spar op til 38%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Skægolie Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat spar 18%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Standard Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat spar 18%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Skægbalm Pakken

318 kr.

259 kr.

Samlerabat spar 18%

Inkl. gratis skægbørste & skægkam ved køb over 399 kr.

Stadig i tvivl?

Stadig i tvivl?

Vi håber, at du har fået et godt indblik i, hvordan du gror, plejer & vedligeholder et flot & sundt skæg. Nederst i artiklen her, finder du et udvalg af vores populære guides, som kan give dig et endnu dybere indblik i skæguniverset.

Skulle du stadig være i tvivl, så tøv endelig ikke med at skrive til os!
Vi besvarer alle dine spørgsmål hurtigst muligt og generelt inden for 1 time.

Se vores udvalg af

Populære pakker

Saml mere, Spar mere

Relaterede produkter

Danmarks bedst bedømte skægpleje producent

Over 250 femstjernet anmeldelser!

Spar 10% på din første ordre!

Bliv en del af fælleskabet

Vi lover, at vi ikke spammer dig med ubrugelige mails, du vil kun modtage guides, eksklusive rabatter, fun facts, tips & tricks!

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se alle vores guides