Cart 0 kr.
Nhordic - Movember artikel

Hvad er

Movember

Hvad er Movember og hvorfor bør du støtte det?

Vi har lavet denne artikel, så du kan danne dig et overblik over hvad Movember er, og hvorfor vi mener, at du bør støtte netop dette projekt.

Go' læselyst!

Hvad er Movember?

Hvad er Movember?

Movember.com er den førende velgørenhedsorganisation, der ændrer opfattelsen af mænds sundhed. Organisationen har til formål at skabe opmærksomhed og økonomisk støtte til mænds helbred. De er især kendt for deres kamp mod testikelkræft, hvor de har rejst penge til blandt andet forskning af behandlinger og meget mere.
Du kan læse meget mere om symptomerne for testikelkræft og behandling på deres hjemmeside.

Movember er meget mere end overskæg & testikelkræft. Organisationen er med til at støtte det generelle helbred blandt mænd rundt i verdenen. De ønsker at sænke antallet af for tidligt dræbte mænd med 25% inden 2030.

De har derfor lavet kampagnen Move for Movember, som har til formål at skabe opmærksomhed og støtte til mænd med psykiske lidelser og forebyggelse af selvmord.
I denne kampagne opfordres der til, at du løber eller gå 60 km i løbet af november.
Du kan også støtte sagen ved at give et bidrag via deres hjemmeside.

Hvad går pengene til?

Lige siden organisationen blev stiftet i 2003, har de været med til at finansiere mere end 1.250 mænds sundhedsprojekter rundt i verdenen, støttet forskning og motiveret mænd til at handle for deres helbred.

Organisationen bidrager med finansiel støtte til blandt andet. Psykisk sundhed og forebyggelse af selvmord, prostatacancer og testikelkræft.
De er meget åbne omkring deres økonomi, og fremviser med glæde præcis hvad pengene går til. Du kan derfor se hvad du er med til at finansiere på deres hjemmeside.

Bliv en del af fælleskabet

tilmeld og spar 15% på din første ordre!

Vi lover, at vi ikke spammer dig med ubrugelige mails, du vil kun modtage guides, eksklusive rabatter, fun facts, tips & tricks!

Danmarks bedst bedømte skægpleje producent

Over 200 femstjernet anmeldelser!

Se vores udvalg af

Populære pakker

Saml mere, Spar mere

Relaterede produkter

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se alle vores guides

Din kurv
Fri fragt fra 399 kr. 🚚
Din kurv er tom.

Altid Fri Fragt & Hurtig Levering