Nhordic - Movember artikel

Hvad er

Movember

Hvad er Movember og hvorfor bør du støtte det?

Vi har lavet denne artikel, så du kan danne dig et overblik over hvad Movember er og hvorfor vi mener du bør støtte det.

Go' læselyst!

Hvad er Movember?

Hvad er Movember?

Movember.com er den førende velgørenhedsorganisation, der ændrer opfattelsen af mænds sundhed. Organisationen har til formål at skabe opmærksomhed og økonomisk støtte til mænds helbred. De er især kendt for deres kamp mod testikelkræft, hvor de har rejst penge til bl.a. forskning af behandlinger og meget mere.
Du kan læse meget mere om symptomerne for testikelkræft og behandling på deres hjemmeside: Læs mere

Movember er meget mere end overskæg & testikelkræft. Organisationen er med til at støtte det generelle helbred blandt mænd rundt i verdenen. De ønsker at sænke antallet af for tidligt dræbte mænd med 25% inden 2030. De har derfor lavet kampagnen Move for Movember, som har til formål at skabe opmærksomhed og støtte til mænd med psykiske lidelser og forebyggelse af selvmord.
Du opfordres derfor til at løbe eller gå 60 km i løbet af måneden for de 60 mænd, vi mister til selvmord hver time.
Du kan også støtte sagen ved at give et bidrag via deres hjemmeside: Læs mere

Hvad går pengene til?

Lige siden organisationen blev stiftet i 2003, har de været med til at finansiere mere end 1.250 mænds sundhedsprojekter rundt i verdenen, støttet forskning og motiveret mænd til at handle for deres helbred.

Organisationen bidrager med finansiel støtte til bl.a. Psykisk sundhed og forebyggelse af selvmord, prostatacancer og testikelkræft.

De er meget åbne omkring deres økonomi, og fremviser med glæde præcis hvad pengene går til. Du kan derfor se hvad du er med til at finansiere på deres hjemmeside: Se mere

Få styr på skægget med

Vores pakker

Standard Pakken

Kun

Premium Pakken

Kun

Ultra Pakken

Kun

Skægolie Pakken

Kun

Standard pakken

Kun 199 kr.┃

Premium pakken

Kun 249 kr.┃

Ultra pakken

Kun 399 kr.┃

Kundeservice

Email:
Kundeservice@nhordic.dk
Skriv til os på Facebook
CVR: 38165348

Nhordic anerkender danske veteraner

Din kurv
×

Kurv