0

Prøvepakke

Vi har fyldt Nhordic prøvepakke med ALLE vores lækre produkter, så du kan prøve det hele og finde dine favorit produkter.

Pakken indeholder:
Skægolie 5 ml. – Fireman Fresh
Skægbalm 5 ml. – Fireman Fresh
Skægshampoo 5 ml. – Fireman Fresh
Skægolie 5 ml. – The Original
Skægbalm 5 ml. – The Original

49 kr.

Dette er IKKE et abonnement.

Prøvepakke

Beskrivelse

Vi har fyldt Nhordic prøvepakke med ALLE vores lækre produkter, så du kan prøve det hele og finde dine favorit produkter.

Pakken indeholder:
Skægolie 5 ml. – Fireman Fresh
Skægbalm 5 ml. – Fireman Fresh
Skægshampoo 5 ml. – Fireman Fresh
Skægolie 5 ml. – The Original
Skægbalm 5 ml. – The Original

49 kr.

Mange mænd oplever at deres skæg klør, uanset om det er kort eller langt.
Med en skægolie mindskes eller fjernes kløen, hvilket sker ved at hindre udtørring i huden, som er den primære årsag til kløen.

Nhordic skægolier indeholder en lang række naturlige ingredienser, som sikrer dit skæg den nødvendige næring, for at du kan gro et sundt & flot skæg.
– Begge olier efterlader skægget velduftende.

Denne pakke indeholder Nhordic skægbalm – ‘Fireman Fresh’, som har en forfriskende duft af sort peber & appelsin.
Skægbalmen er udviklet til at fjerne strittende hår, samt bidrage til at mere fyldigt og velplejet skæg.

Vi har fyldt skægbalmen med bl.a. Shea smør & kokosolie, som bidrager til et mere blødt og fyldigt skæg.

Skægbalmen indeholder 75 ml., hvilket normalt holder mellem 2-4 måneder.

Hvis du ønsker at læse mere om hvordan & hvorfor man bruger en skægbalm, så læs vores guide.

Nhordic skægshampoo adskiller sig fra din traditionelle shampoo ved at give den nødvendige næring, som dit skæg kræver, grundet den daglige kontakt med bl.a. snavs, røg og madrester.

Skægshampooen er udviklet til at fastholde de naturlige olier, som du har i skægget og derved give dig sundere skæg.

Skægshampooen er UDEN sle & sles, hvilket er ingrediesner som kan medføre kløe og irritation.

Hvis du ønsker at læse mere om hvorfor & hvordan man bruger en skægshampoo, så læs vores guide.

Skægolie
Det er yderst simpelt at benytte skægolien, du skal blot massér den ønskede mængde ud i håndfladerne og dernæst påføre det til skægget og huden under.
– For at undgå fedtet skæg, anbefaler vi at du bruger en lille mængde første gang og derefter justerer den ønskede mængde.

Vi anbefaler at du bruger skægolien 2 gange dagligt, for at give skægget den optimale pleje. Hvis du forsat oplever kløe eller tørt skæg, så anbefaler vi at du påfører olien mere end de anbefalet 2 gange.

Vi anbefaler at du påfører skægolien om morgenen og igen om aftenen, gerne efter et bad, da huden under skægget er exfolieret og porerne er åbne, hvilket gør at olien nemmere kan abosorberes.

Skægbalm
For at påføre Nhordic skægbalm, anbefaler vi at du tager en fingerspids og massér det mellem hænderne og dernæst massér det gennem skægget.

Vi anbefaler at du bruger skægolien før skægbalmen, for at give huden under skægget den nødvendige næring, for at du kan gro & pleje et sundt skæg

For at glatte skægget ud efter brugen af skægbalm, så anbefaler vi at du bruger en skægbørste & skægkam.

Skægshampoo
Du kan bruge Nhordic skægshampoo på samme vís, som din almindelige shampoo til håret. Vi anbefaler at du bruger skægshampooen 2 gange om ugen, men hvis du oplever at dit skæg kræver yderligere rensning, så kan du sagtens bruge skægshampooen dagligt.

Hvorfor forekommer der skæl i skægget?


1. Udtørret hud
Hvis huden under skægget har svært ved at ånde, så tøre den oftes ud, hvilket medfører at der kan forekomme kløe, rødme og skæl. Vi anbefaler derfor at du bruger skægolie til at bekæmpe dette.
– Nhordic skægolie er specielt udviklet til at give den nødvendige næring til skægget og skægroden, for at skæl, kløe og rødme ikke forekommer.

2. Hygiejne mæssige årsager
Hvis du ikke jævnligt renser dit skæg, så kan der forekomme skæl, hvilket skyldes de daglige ting som dit skæg bliver udsat for såsom røg, madrester og snavs. Vi anbefaler derfor du benytter skægshampoo 1-2 gange om ugen.
– Nhordic skægshampoo er udviklet til at fjerne bakterier i skægget, samt fastholde de naturlige olier, som du har i skægget.

3. Vejr skift
Hvis man ikke giver huden under skægget den nødvendige pleje, så tørre den ofte ud i de kolde perioder, hvilket kan medføre kløe, rødme og skæl.
Det er derfor vigtigt at man er opmærksom på at give skægget den ekstra kærlighed, som det kræver i disse perioder.
– Det kan derfor anbefales at man bruger ekstra skægolie i de perioder, hvor vejret er ekstra koldt.

Skægolie – Fireman Fresh:
Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Simondsia Cinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Skægbalm – Fireman Fresh:
Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Mangifera Indica Seed Butter, Oryza Sativa Bran Oil, Cetearyl Alcohol, Stearyl Stearate, Cetyl Palmitate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Paraffin, Aloe Ferox Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Skægshampoo – Fireman Fresh:
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Niacinamide, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium PCA, Arginine, PCA, Alanine, Serine, Valine, Isolecine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Aspartic Acid, PEG-120 Methylglucose Dioleate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Limonene, Linalool.

Se vores udvalg af

Populære pakker

Saml mere, Spar mere

Relaterede produkter

Få styr på skægget

Står skægget ud til alle sider, så er vores skægbørste og skægkam præcis hvad du leder efter.

Nhordic skægbørste er udviklet med vildsvinehår, som er bløde mod hårene så det ikke tager skade, men hårde nok til at du kan genvinde kontrollen over skægget.

Skægbørste
Skægpleje tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Vi er så sikre på at du vil elske vores skægpleje, at vi tilbyder dig 14 dages fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke føler dig tilfreds med de produkter du har modtaget, så giver vi dig alle pengene retur.

Danmarks bedst bedømte skægpleje producent

Over 250 femstjernet anmeldelser!

Bliv en del af fælleskabet

Vi lover, at vi ikke spammer dig med ubrugelige mails, du vil kun modtage guides, eksklusive rabatter, fun facts, tips & tricks!

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se hele shoppen

49 kr.

Fri fragt & hurtig levering
Spar 10%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så smider vi 10% på din første ordre!

Bliv en del af fællesskabet

Vi lover ikke at spamme dig med ubrugelige mails!.. Du vil kun modtage eksklusive tilbud, konkurrencer og guides.