Cart 0 kr.

Gaveæske
Skægolie Pakken

Bekæm tør hud, kløe og rødme med Nhordic skægolie. Vi har fyldt dem med naturlige ingredienser, så du kan styrke dit skæg.

Pakken indeholder:
60 ml. skægolie – The Original
60 ml. skægolie – Fireman Fresh
Skægbørste & skægkam
Gratis gaveæske

Pris: 477 kr.

Samlerabat pris: 349 kr.

Fars Dags Tilbud Spar Yderligere 30%
Rabatkode: FAR

244 kr.

Med denne gaveæske kan du tilføje et ekstra produkt til kurven for kun 80 kr. stk!

Du kan frit vælge mellem alle vores produkter og sammensætte den perfekte gave.

Dansk skægpleje

Gaveæske
Skægolie Pakken

Beskrivelse

Ønsker du at fjerne kløe, rødme, skæl eller ønsker du bare et mere velduftende skæg, så kan vi klart anbefale denne pakke, da den indeholder 2 stk. Nhordic skægolie, som begge er fyldt med fyldt med naturlige ingredienser, såsom vindruekerneolie & mandelolie som begge bidrager til et blødt og velplejet skæg.

Begge skægolier i denne pakke indeholder 60 ml., hvilket afhængig af skæglængde typisk holder mellem 2-4 måneder pr. stk.

Pakken indeholder:
60 ml. skægolie – The Original
60 ml. skægolie – Fireman Fresh
Skægbørste & skægkam
Gratis gaveæske

Pris: 477 kr.

Samlerabat pris: 349 kr.

Fars Dags Tilbud Spar Yderligere 30%
Rabatkode: FAR

244 kr.

Med denne gaveæske kan du tilføje et ekstra produkt til kurven for kun 80 kr. stk!

Du kan frit vælge mellem alle vores produkter og sammensætte den perfekte gave.

Fars Dags Tilbud 2023

For at påføre skægolien skal du blot massér den ønskede mængde ud mellem hænderne og derefter i skægget. Det er vigtigt at du massér skægolien grundigt ind i huden under skægget, for at give den nødvendige næring til skægroden, for at du kan gro stærke og sunde hår.

Vi anbefaler at du benytter en skægbørste og skægkam, for at fordele de naturlige olier som du har i skægget og samtidig sikre at dit skæg ikke ser pjukset ud.

Hvis du oplever strittende hår i skægget, så kan vi anbefale en skægbalm, da vi har specielt udviklet disse produkter, til at pleje skægget og fjerne strittende hår.

Ønsker du et velplejet og velredt skæg, så er Nhordic skægbørste & skægkam det perfekte valg for dig!

Nhordic skægbørste er fremstillet med vildsvinehår og er af højeste kvalitet. Skægbørsten modvirker bl.a. fedtet look, da den effektivt opsuger de naturlige olier og fordeler dem ud i skæggets længde, hvilket bidrager til at dit skæg forbliver rent og sundt.

Skægbørsten er med til at øge blodcirkulationen i huden, fjerner gamle ødelagte skæghår og plejer resten af skægget.

Hvorfor forekommer der skæl i skægget?


1. Tør hud
Tør hud kan være en af årsagerne til du oplever skæl i skægget, det er heldigvis nemt at bekæmpe dette ved brugen af skægolie dagligt. Skægolien bidrager til at give huden og skægrøderne næring, så de ikke tørre ud.

2. Husk at rense skægget
Det er særdeles vigtigt at du renser dit skæg, da det bliver udsat for diverse ting i løbet af dagen, såsom madrester, røg og snavs. Vi anbefaler derfor at du benytter en skægshampoo 1-2 gange om ugen.
Skægshampooen er i modsætning til en almindelig shampoo, specielt udviklet til at fastholde de naturlige olier i skægget, så du ikke oplever at skægget føles tørt.

3. Vejr skift
Det kolde danske vejr kan være hårdt for dit skæg, og du bør derfor være ekstra opmærksom på at pleje skægget i de perioder hvor vejret skifter.

Skægolie – Fireman Fresh:
Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Simondsia Cinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Skægolie – The Original:
Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Simondsia Cinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl lonone, Eugenol, Citronella, Citral. 

Kløe, rødme eller skæl i skægget?

Oplever du kløe, rødme eller skæl i skægget, så er Nhordic skægolie netop hvad du leder efter. Vi har fyldt vores skægolier, med en lang række naturlige ingredienser, som fugtgiver skægget og huden under, således du kan bekæmpe disse irritationer.

Skægolie - Nhordic
Skægpleje tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Vi er så sikre på at du vil elske vores skægpleje, at vi tilbyder dig 14 dages fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke føler dig tilfreds med de produkter du har modtaget, så giver vi dig alle pengene retur.

Bliv en del af fælleskabet

tilmeld og spar 15% på din første ordre!

Vi lover, at vi ikke spammer dig med ubrugelige mails, du vil kun modtage guides, eksklusive rabatter, fun facts, tips & tricks!

Danmarks bedst bedømte skægpleje producent

Over 200 femstjernet anmeldelser!

Se vores udvalg af

Populære gaveæsker

Saml mere, Spar mere

Relaterede produkter

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se alle gaveæsker

477 kr.

244 kr.

Fars Dags Tilbud Spar 30% - Rabatkode: FAR
Din kurv
Fri fragt fra 399 kr. 🚚
Din kurv er tom.

Altid Fri Fragt & Hurtig Levering