Gratis skægbørste & skægkam med i alle ordre

Skægpleje - Tips & Tricks - Nhordic

Vi har lavet den

Ultimative
skæg-guide

Vi har samlet alt du behøver at vide om skægpleje og hvordan du kan opnå det skæg du altid har drømt om.

Du kan fange os på Kundeservice@nhordic.dk eller Facebook & Instagram.

Go' læselyst!

1. Daglig pleje

1. Daglig pleje

Vi anbefaler, at du gør det til en rutine at pleje dit skæg både morgen og aften.
Du bør bruge skægolie hver morgen efter bad for at give den nødvendige næring til huden under skægget, så skægget kan gro stærkt og sundt.
Efter du har brugt skægolie, bør du tilføje skægbalm til skægget for at fjerne alle strittende hår samt give fylde & duft til skægget.

Vi anbefaler, at du ligeledes bruger en skægbørste & skægkam for at få gennembørstet dit skæg, så det ser pænt og velplejet ud. Det er vigtigt, at du ikke bruger en almindelig hårbørste, da den kan efterlade spaltede spidser i dit skæg.

Dit skæg har brug for at blive renset 1 – 2 gange ugentligt med en shampoo, hvorfor vi anbefaler, at du bruger en skægshampoo, som både renser & plejer skægget.
Det er vigtigt, at du ikke bruger en almindelig hårshampoo, men i stedet en shampoo, der er specielt designet til dit skæg. En skægshampoo er mild mod huden og giver den nødvendige fugt, dit skæg har brug for.

Hvis du aldrig har brugt skægpleje før, kan du opleve, at skægget kløer mere end normalt, men hold ud og bliv ved! Efter 2 – 3 dage, vil dit skæg føles mere fyldigt, blødt & lækkert.

Se bunden for vores forslag til produkter du bør bruge i din dagligdag.

2. Find skægget der passer dig

Det er ikke alle skægtyper, der passer til din hovedform og stil, derfor anbefaler vi at du læser vores guide/inspiration til hvilken skægtype & skægstil, du bør gå efter.
Du kan læse guiden lige her: LINK

3. Hav tålmodighed

3. Hav tålmodighed

Rom blev ikke bygget på en dag, og det bliver dit skæg heller ikke. Det er derfor vigtigt, at du har tålmodighed, når du ønsker at gro et pænt skæg. Vi anbefaler, at du stopper med at barbere hele skægget, og i stedet blot barbere de steder, hvor du ønsker din skæggrænse.

Afhængig af din skægvækst kan du opleve plettede områder, men du bør holde ud og lade skægget gro over disse områder, så hele skægget på sigt bliver fyldigt. Ofte vil du opleve, at skægget vokser varieret, og nogle områder gror skægget derfor hurtigere end andre, hvorfor tålmodighed er en nødvendighed.

4. Trim skægget

Du har styr på skægformen, plejen og alt det andet. Nu mangler du blot at få styr på, hvordan du løbende holder skægget flot.
Vi anbefaler, at du bruger en skægtrimmer for at holde skægget i den ønskede længde. Hvis du ønsker et langt skæg, er det ofte en god idé at trimme siderne på skægget, så det gror nedad og ikke udad.
Uanset hvilken skæglængde du har, er det flottest med en velplejet halslinje, så du får en tydelig grænse mellem skæg og hud.

For at få en flot halslinje bør du beholde skægvæksten over dit adamsæble og trimme håret under.
Vær opmærksom på dit overskæg! Vi anbefaler at du trimmer ca. 1 mm fri rundt om læbelinjen. Hvis du ønsker et længere overskæg, bør du bruge en skægvoks eller skægbalm til at style skægget.

Stadig i tvivl?

Stadig i tvivl?

Det er ikke alle skægtyper, der passer til din hovedform og stil, derfor anbefaler vi at du læser vores guide/inspiration til hvilken skægtype & skægstil, du bør gå efter.
Du kan læse guiden lige her: LINK

Hvis du har spørgsmål, så kan du fange os på Kundeservice@nhordic.dk eller Facebook & Instagram.

Få styr på skægget med

Vores pakker

Standard Pakken

Kun

Premium Pakken

Kun

Ultra Pakken

Kun

Skægolie Pakken

Kun

Standard pakken

Kun 199 kr.┃

Premium pakken

Kun 249 kr.┃

Ultra pakken

Kun 399 kr.┃

Kundeservice

Email:
Kundeservice@nhordic.dk
Skriv til os på Facebook
CVR: 38165348

Nhordic anerkender danske veteraner

Din kurv
×

Kurv